+36-30-868-0464 info@norminajto.hu

ALUMÍNIUM REDŐNY

A redőnyök optimális klímát eredményeznek a lakásban, így télen a fűtéshez nyáron pedig a hűtéshez is nagymértékben hozzájárulnak. Kézi és motoros kivitelben is választhatóak, hogy igény szerint maximális kényelmet nyújtsanak.

Redőnyök után érdeklődik? Keressen bizalommal: +36-30-868-0464

 

Cégünk elkötelezett a magyar gyártók és magyar emberek munkájával kapcsolatosan, ezért beltéri ajtóink, műanyag nyílászáróink Magyarországon készülnek magyar munkavállalók keze által.

Redőnyök minden igényre

 

Miért ajánljuk az alumínium redőnyöket?

A legkorszerűbb redőnyök időtálló alumíniumtokozással és minőségi alumínium lécpalásttal készülnek, automatizálhatóak és használatukkal jelentős mennyiségű fűtési és hűtési energia takarítható meg — mind a háztartásokban, mind nagyépületek esetén.

Nem szabad megfeledkezni a arról sem, hogy egy korszerű aluredőny még biztonságosabbá is teszi épületeinket, hiszen nehezíti a behatolást.

A redőny élettartama — a használat körülményei mellett — elsősorban az alapanyagok és az összeszerelés minőségétől függ.

Mit kell tudni az alumínium redőnyökről?

Megbízható, időjárás álló alumínium tokozása, tartós, csapágyazott mechanikája megbízható és a tapasztalat garantálja a tartósságot. A redőnypalástok arriterezettek, így garantálják a megbízható és csendes működést. A 40 féle lécszín, a 45 faeres és több mint 1000 féle RAL szín választéka lehetővé teszi, hogy bármely környezettel harmonizáljon.

A lefutók kefés megvezetéssel készülnek, de csapadéknak erősen kitett homlokzaton igény szerint, kívül  gumizva belül kefével, vagy kívül-belül gumizva is elkészítjük felár nélkül.

EXTRA Szolgáltatások redőnyök és szúnyoghálók rendelése esetén:

Ingyenes helyszíni felmérés!

Ingyenes szállítás Csömör+10km körzetben!

Kérdése van?

Keressen:

+36-30-868-0464

Facebook

Elé-épített redőnyök

 

A határoló szerkezet (ablak vagy ajtó) síkja elé kerülnek fölszerelésre, így nem befolyásolják a fal szerkezetét és szigetelő képességét – bár az ablak hőszigetelését javítják azáltal, hogy leeresztett állapotban egy plusz légréteget képeznek az ablak síkja előtt. Mi az elé-épített redőnyök közül a legmegbízhatóbb és legkiforrottabb típust, az alumínium redőnyöket gyártjuk. 

A jelenlegi alumínium rendszerek kedvező árú kategóriás modellek, mind a legfejlettebb minden szolgáltatással felszerelt típusok egyaránt kiváló minőséget és magas megbízhatóságot nyújtanak. 

 • kézi vagy motoros meghajtástól függetlenül, csendesen és pontosan működnek . A teljesen záródó lécpalástot kefés és/vagy gumis bélelésű lefutók vezetik meg.
 • kialakítása esztétikus, lehetőleg rejtett felfogatási pontokkal, rejtett ütközőkkel.
 • a horganyzott acéltengely évek alatt sem rozsdásodik, deformálódik, feltolás-gátlókkal vagy euro-blokkokkal hordozza a lécpalástot
 • szúnyoghálóval is felszerelhető
 • a mai korszerű típusok külön külső szenzorok nélkül is érzékelik, ha esetleg ónos eső vagy hó miatt lefagyott a redőny vagy esetleg egy virágcserép maradt a párkányon, megóvva a szerkezetet a károsodástól ami ilyen esetekben bekövetkezik.
 • korszerű épületvezérlő rendszerekkel kombinálva jelentős energia megtakarítás érhető el, összehangolható a fűtés-, vagy a klímarendszerrel, továbbá akár riasztó vagy tűzjelző-rendszerekkel is.
 • A fény és/vagy idővezérlések automatikusan állítják után az árnyékolókat, de távollétében beállíthatóak jelenlét-szimuláióra is, fokozva ezáltal a biztonságot.
 • vakolható kivitelben is legyártható, így integráltan illeszkedik a homlokzatba,
 • Az alumínium lécek biztonsági szempontból is előnyösek, hatékonyan védenek a lehetséges behatolóktól, köszönhetően a pontos szerelésnek, a feltolásgátló-rendszereknek, valamint külső felnyitásukat szinte lehetetlen zaj-, és feltűnésmentesen végezni.
 • széles választékban állnak rendelkezésre különféle kialakítású és színű lamellák (kínálatunkban 6 különböző profilú habbal töltött alumínium léc áll rendelkezésre, és van olyan típus, amiből akár 22 szín!) megoldást kínálva a legkülönfélébb igényekre is.
 • A szerkezeti színek (redőnyszekrény, lefutók, záróléc, tehát a redőnyszerkezet) pedig a RAL színskála szerint gyakorlatilag bármilyen színt választhatunk
 • Lehetőség van faeres mintázattal is rendelni a termékeket, mivel fóliázási eljárással valósághű erezetminták vihetőek fel az alumínium felületekre

Fölé-épített redőnyök:

A fölé-építettek az ablak síkjában, az ablak fölé kerülnek beépítésre, így önmagukban is határoló szerkezetek saját hőszigetelés jellemzőkkel.

Köszönhetően a sok-légkamrás kialakításnak valamint a sztirolhabos szigetelésnek, Thyssen (Deceuninc) redőnyök az átlagos mai ablakok U=0,9 W/m2K értékeit könnyedén teljesítik.

Szín választás

Alap színek: fehér (RAL9016) és barna (RAL8019), Faeres színek: aranytölgy, dió RAL színek: a K7 skála szerin, Speciális faeres festések:  42 féle élethű mintázat.

Lécpalást színei:

Alap színek: fehér,  krém-fehér,  világos-bézs, sötét-bézs, elefántcsont, ezüst, szürke, barna, sötétbarna

Faeres színek: aranytölgy,dió,mahagóni, wenge, sötét-tölgy,világos-fa

Speciális színek: nárcisz-sárga, piros,bordó,ég-kék,sötét-kék, acél-kék,zöld,sötét-zöld,bronz,világos-szürke,bazaltszürke,quartz, cement,antracit,fekete.

A nyílászáró magasságát figyelembe véve állapítható meg a tok magassága, az alábbi  táblázat alapján.

Praktikus tanácsok, nyílászárók választásához.

AJTÓ KISOKOS

 • Mire érdemes figyelni, ha beltéri ajtót választ?
 • Mik az újdonságok?
 • Tudta, hogy milyen kivitelezési és beépítési lehetőségek vannak?

Böngésszen AJTÓ KISOKOS összeállításunkban, ahol rengeteg praktikus tanáccsal is szolgálunk.

BLOG

 • Tippek, tanácsok mielőtt dönt egy ajtó mellett.
 • Mik az trendek manapság?
 • Miket vizsgáljon meg saját otthonában mielőtt ajtót vásárol?

BLOG bejegyzéseinkben megtalálja a legfrissebb információkat, ötleteket a beltéri ajtók világából.

 További termékeinket itt találja

CPL ajtók

A CPL típusú ajtó az egyedi méretű beltéri ajtók legkedveltebb típusa. Közép kategóriába tartozó valós fát vagy fiktív mintát ábrázoló karcálló CPL felületű ajtó.

Dekorfóliás ajtók

Előnye a dekorfóliás ajtónak, hogy telelapos kivitelben Magyar Szabvány méretű, 7 színben, nagyon kedvező áron, raktárról azonnal rendelhető beltéri ajtó.

Furnér ajtók

A furnér ajtók prémium kategóriás, valódi nemes fa burkolatú ajtók, melyek  alap esetben szép lakkozot felülettel rendelhetőek, megtartva a fa eredeti gyönyörű és vonzó színeit. 

Festett ajtók

Igény szerint a faanyagot felület kezeljük és festjük, amitől az ajtó ellenállóbb lesz. Amennyiben igényt tart a szolgáltatásra, 18 különböző színből választhatja ki.

ingyenes tanácsadás

Szívesen segítünk ingyenes tanácsadással, hogy megtalálja az otthonához legjobban illeszkedő és igényeinek megfelelő nyílászárókat.

Norminajto

You have Successfully Subscribed!