+36-30-868-0464 info@norminajto.hu
Oldal kiválasztása

ALUMÍNIUM REDŐNY

A redőnyök optimális klímát eredményeznek a lakásban, így télen a fűtéshez nyáron pedig a hűtéshez is nagymértékben hozzájárulnak. Kézi és motoros kivitelben is választhatóak, hogy igény szerint maximális kényelmet nyújtsanak.

Redőnyök után érdeklődik? Keressen bizalommal: +36-30-868-0464

 

Cégünk elkötelezett a magyar gyártók és magyar emberek munkájával kapcsolatosan, ezért beltéri ajtóink, műanyag nyílászáróink Magyarországon készülnek magyar munkavállalók keze által.

Redőnyök minden igényre

 

Miért ajánljuk az alumínium redőnyöket?

A legkorszerűbb redőnyök időtálló alumíniumtokozással és minőségi alumínium lécpalásttal készülnek, automatizálhatóak és használatukkal jelentős mennyiségű fűtési és hűtési energia takarítható meg — mind a háztartásokban, mind nagyépületek esetén.

Nem szabad megfeledkezni a arról sem, hogy egy korszerű aluredőny még biztonságosabbá is teszi épületeinket, hiszen nehezíti a behatolást.

A redőny élettartama — a használat körülményei mellett — elsősorban az alapanyagok és az összeszerelés minőségétől függ.

Mit kell tudni az alumínium redőnyökről?

Megbízható, időjárás álló alumínium tokozása, tartós, csapágyazott mechanikája megbízható és a tapasztalat garantálja a tartósságot. A redőnypalástok arriterezettek, így garantálják a megbízható és csendes működést. A 40 féle lécszín, a 45 faeres és több mint 1000 féle RAL szín választéka lehetővé teszi, hogy bármely környezettel harmonizáljon.

A lefutók kefés megvezetéssel készülnek, de csapadéknak erősen kitett homlokzaton igény szerint, kívül  gumizva belül kefével, vagy kívül-belül gumizva is elkészítjük felár nélkül.

EXTRA Szolgáltatások redőnyök és szúnyoghálók rendelése esetén:

Ingyenes helyszíni felmérés!

Ingyenes szállítás Csömör+10km körzetben!

Kérdése van?

Keressen:

+36-30-868-0464

Facebook

Elé-épített redőnyök

 

A határoló szerkezet (ablak vagy ajtó) síkja elé kerülnek fölszerelésre, így nem befolyásolják a fal szerkezetét és szigetelő képességét – bár az ablak hőszigetelését javítják azáltal, hogy leeresztett állapotban egy plusz légréteget képeznek az ablak síkja előtt. Mi az elé-épített redőnyök közül a legmegbízhatóbb és legkiforrottabb típust, az alumínium redőnyöket gyártjuk. 

A jelenlegi alumínium rendszerek kedvező árú kategóriás modellek, mind a legfejlettebb minden szolgáltatással felszerelt típusok egyaránt kiváló minőséget és magas megbízhatóságot nyújtanak. 

 • kézi vagy motoros meghajtástól függetlenül, csendesen és pontosan működnek . A teljesen záródó lécpalástot kefés és/vagy gumis bélelésű lefutók vezetik meg.
 • kialakítása esztétikus, lehetőleg rejtett felfogatási pontokkal, rejtett ütközőkkel.
 • a horganyzott acéltengely évek alatt sem rozsdásodik, deformálódik, feltolás-gátlókkal vagy euro-blokkokkal hordozza a lécpalástot
 • szúnyoghálóval is felszerelhető
 • a mai korszerű típusok külön külső szenzorok nélkül is érzékelik, ha esetleg ónos eső vagy hó miatt lefagyott a redőny vagy esetleg egy virágcserép maradt a párkányon, megóvva a szerkezetet a károsodástól ami ilyen esetekben bekövetkezik.
 • korszerű épületvezérlő rendszerekkel kombinálva jelentős energia megtakarítás érhető el, összehangolható a fűtés-, vagy a klímarendszerrel, továbbá akár riasztó vagy tűzjelző-rendszerekkel is.
 • A fény és/vagy idővezérlések automatikusan állítják után az árnyékolókat, de távollétében beállíthatóak jelenlét-szimuláióra is, fokozva ezáltal a biztonságot.
 • vakolható kivitelben is legyártható, így integráltan illeszkedik a homlokzatba,
 • Az alumínium lécek biztonsági szempontból is előnyösek, hatékonyan védenek a lehetséges behatolóktól, köszönhetően a pontos szerelésnek, a feltolásgátló-rendszereknek, valamint külső felnyitásukat szinte lehetetlen zaj-, és feltűnésmentesen végezni.
 • széles választékban állnak rendelkezésre különféle kialakítású és színű lamellák (kínálatunkban 6 különböző profilú habbal töltött alumínium léc áll rendelkezésre, és van olyan típus, amiből akár 22 szín!) megoldást kínálva a legkülönfélébb igényekre is.
 • A szerkezeti színek (redőnyszekrény, lefutók, záróléc, tehát a redőnyszerkezet) pedig a RAL színskála szerint gyakorlatilag bármilyen színt választhatunk
 • Lehetőség van faeres mintázattal is rendelni a termékeket, mivel fóliázási eljárással valósághű erezetminták vihetőek fel az alumínium felületekre

Fölé-épített redőnyök:

A fölé-építettek az ablak síkjában, az ablak fölé kerülnek beépítésre, így önmagukban is határoló szerkezetek saját hőszigetelés jellemzőkkel.

Köszönhetően a sok-légkamrás kialakításnak valamint a sztirolhabos szigetelésnek, Thyssen (Deceuninc) redőnyök az átlagos mai ablakok U=0,9 W/m2K értékeit könnyedén teljesítik.

Szín választás

Alap színek: fehér (RAL9016) és barna (RAL8019), Faeres színek: aranytölgy, dió RAL színek: a K7 skála szerin, Speciális faeres festések:  42 féle élethű mintázat.

Lécpalást színei:

Alap színek: fehér,  krém-fehér,  világos-bézs, sötét-bézs, elefántcsont, ezüst, szürke, barna, sötétbarna

Faeres színek: aranytölgy,dió,mahagóni, wenge, sötét-tölgy,világos-fa

Speciális színek: nárcisz-sárga, piros,bordó,ég-kék,sötét-kék, acél-kék,zöld,sötét-zöld,bronz,világos-szürke,bazaltszürke,quartz, cement,antracit,fekete.

A nyílászáró magasságát figyelembe véve állapítható meg a tok magassága, az alábbi  táblázat alapján.

Praktikus tanácsok, nyílászárók választásához.

AJTÓ KISOKOS

 • Mire érdemes figyelni, ha beltéri ajtót választ?
 • Mik az újdonságok?
 • Tudta, hogy milyen kivitelezési és beépítési lehetőségek vannak?

Böngésszen AJTÓ KISOKOS összeállításunkban, ahol rengeteg praktikus tanáccsal is szolgálunk.

BLOG

 • Tippek, tanácsok mielőtt dönt egy ajtó mellett.
 • Mik az trendek manapság?
 • Miket vizsgáljon meg saját otthonában mielőtt ajtót vásárol?

BLOG bejegyzéseinkben megtalálja a legfrissebb információkat, ötleteket a beltéri ajtók világából.

 További termékeinket itt találja

CPL ajtók

A CPL típusú ajtó az egyedi méretű beltéri ajtók legkedveltebb típusa. Közép kategóriába tartozó valós fát vagy fiktív mintát ábrázoló karcálló CPL felületű ajtó.

Dekorfóliás ajtók

Előnye a dekorfóliás ajtónak, hogy telelapos kivitelben Magyar Szabvány méretű, 7 színben, nagyon kedvező áron, raktárról azonnal rendelhető beltéri ajtó.

Furnér ajtók

A furnér ajtók prémium kategóriás, valódi nemes fa burkolatú ajtók, melyek  alap esetben szép lakkozot felülettel rendelhetőek, megtartva a fa eredeti gyönyörű és vonzó színeit. 

Festett ajtók

Igény szerint a faanyagot felület kezeljük és festjük, amitől az ajtó ellenállóbb lesz. Amennyiben igényt tart a szolgáltatásra, 18 különböző színből választhatja ki.

ingyenes tanácsadás

Szívesen segítünk ingyenes tanácsadással, hogy megtalálja az otthonához legjobban illeszkedő és igényeinek megfelelő nyílászárókat.

Új beltéri ajtók azonnal, raktárról

Minőségi beltéri ajtók Magyar Szabvány méretekben, kedvező áron, várakozás nélkül...

Norminajto

You have Successfully Subscribed!