+36-30-868-0464 info@norminajto.hu
Oldal kiválasztása

Napjainkra a hagyományos, keményfából készült küszöböt sok helen felváltotta az automata küszöb.

Előnye, hogy semmi nem látszódik belőle, nem képez akadályt a padlón. A szerkezet az ajtólap aljába kerül és csak az ajtó csukott állapotában zár le.

 

Az automata küszöb az ajtó aljára szerelt légzáró szigetelő eszköz, mely az ajtó lapjából az ajtó becsukásakor lefelé csúszik, így az ajtó alatti rést tökéletesen lezárja.
Automata küszöb használatával az eddig átlagos beltéri ajtóból egy magasabb komfortot biztosító beltéri ajtó válik, mivel a küszöb javít az ajtó hanggátlási és hőszigetelési értékein is.

A gumírozott felülete megfelelő szigetelést biztosít, hő-, szag- és hangszigetelésről szempontjából.

Az automata küszöb használatakor eltűnik a huzat, nem szűrődik be alatta a fény, és a szagok is kinn maradnak Kevesebb por és rovar jut be az ajtón keresztül. Ezen előnyök mellett a szobák közötti átjárást nem gátolja, így akadálymentes közlekedésű lakásokhoz is ideális.     

Az automata küszöböket olyan helyiségeket elválasztó beltéri ajtókra javasolt használni, amelyek között jelentős hőmérsékletkülönbség van, mint például garázs és lakótér vagy kamra és konyha közé A fokozott hangszigetelés igényű zene-, mozi szoba, játékszoba, illetve dolgozószoba leválasztásánál is érdemes lehet alkalmazni az automata küszöb megoldást.

Az ajtó csukott állapotában zár az automata küszöb, az ajtó nyitásakor a szigetelés felemelkedik és visszacsúszik az ajtólapba, így az teljesen láthatatlan marad.

Video segítségével is megnézheti az automata küszöb beszerelését:

Új beltéri ajtók azonnal, raktárról

Minőségi beltéri ajtók Magyar Szabvány méretekben, kedvező áron, várakozás nélkül...

Norminajto

You have Successfully Subscribed!