+36-30-868-0464 info@norminajto.hu
Oldal kiválasztása

DEKORFÓLIÁS AJTÓK

A dekorfóliás ajtók előnye, hogy telelapos kivitelben, Magyar Szabvány méretű, 7 színben nagyon kedvező áron raktárról azonnal  rendelhetőek. A dekorfóliás ajtó egy közepes mechanikai ellenállású ajtó, melyet MDF hordozóra kasírozva kapjuk meg a kész ajtófelületet.
A dekorfóliás ajtó, kevésbé igénybe vett helyiségekben ajánlott.
Dekorfóliás ajtók után érdeklődik? Keressen bizalommal: +36-30-868-0464

 

Cégünk elkötelezett a magyar gyártók és magyar emberek munkájával kapcsolatosan, ezért beltéri ajtóink, műanyag nyílászáróink Magyarországon készülnek magyar munkavállalók keze által.

Ajtók határok nélkül

 

Engedje el a fantáziáját és álmodja meg otthona teljesen egyedi beltéri ajtóit. Igény szerinti méretre gyártjuk a kiválasztott formát, üvegezést és színt.

A megszokottnál sokkal bővebb, gyakran frissülő színpalettákon a famintázatok és a legfrissebb trendek szerinti design felületek egyaránt megtalálhatóak, hiszen filozófiánk, hogy minden egyedi igényt kielégítsünk.

A dekorfóliás ajtó rendelhető tele és felár ellenében üveges illetve fémcsíkos kivitelben is.

Mit kell tudni a dekorfóliás ajtókról?

A dekorfóliás ajtók előnye, hogy telelapos kivitelben, Magyar Szabvány méretű, 7 színben nagyon kedvező áron raktárról azonnal  rendelhetőek. A dekorfóliás ajtó egy közepes mechanikai ellenállású ajtó, melyet MDF hordozóra kasírozva kapjuk meg a kész ajtófelületet.
A dekorfóliás ajtó, kevésbé igénybe vett helyiségekben ajánlott.
A kedvező árú tele kialakítású dekorfóliás ajtók azoknak a vásárlóknak jelentenek jó megoldást, akik szeretnék lakásuk hangulatát megváltoztatni, vagy a régi ajtót újra cserélni, de nem szeretnének túl hosszú ideig várni új ajtóikra és nem igényelnek különösen magas minőséget. A dekorfóliás ajtók gyors, korrekt megoldást jelentenek alacsonyabb árszinvonalon mint a magas minőségű ajtók.

Kérdése van?

Keressen:

+36-30-868-0464

Facebook

EGYEDI BELTÉRI AJTÓK:

A nyílászárók azon csoportja, melyek az ingatlan adottságaihoz igazodva, egyedi méretben és kivitellel készülnek, a vevő, tervező igényei szerint.

DEKORFÓLIÁS AJTÓK

Meghatározás: DEKORFÓLIA

A dekorfóliás ajtók vékonyabb, gyengébb felületet képviselnek, a CPL ajtó felületeknél. Míg a dekorfólia, mely gyakorlatilag szintetikus felület, mely egy papír alapból indul ki, fához hasonló mintázattal és a gyártás során a felületet impregnáló és felületét keményítő lakkréteggel vonják be, addig a CPL olyan rétegelt felület, melynek rétegei dekorpapír alapra több rétegben felhordott vízzáró, impregnáló és kemény bevonatokból állnak össze.
A dekorfóliás ajtó egy közepes mechanikai ellenállású ajtófelület, melyet MDF hordozóra kasírozva kapjuk meg a kész ajtófelületet.

EGYSZÍNŰ ÉS TÖBBSZÍNŰ változatban készülnek DEKORFÓLIÁS ajtóink.

A kedvező árú tele kialakítású dekorfóliás ajtók azoknak a vásárlóknak jelentenek jó választást, akik hirtelen ötlettől vezérelve szeretnék lakásuk hangulatát megváltoztatni, vagy a régi ajtót újra cserélni, és így azonnal meg tudják vásárolni, nem kell több hetet várni mint az egyedileg elkészített ajtóknál, és nem gondolkodnak hosszú távban.

Megjelenés

Megjelenésük igazodik a divathoz, a legkeresettebb színekben, szabvány méretben készülnek. Előnyt jelentenek a dekorfóliás ajtóknál, hogy 7 színű dekorból van lehetőség választani, tele ajtó kivitelben, Magyar Szabvány méretnek megfelelően, nagyon kedvező áron raktárkészletről szinte azonnal elérhető.

Beépítés

Maximum egy hét alatt ki lehet cserélni az ajtókat, amennyiben szabványméretű nyílások vannak kialakítva, illetve ha régi ajtók kibontása nem jár sok plusz munkával lakásunkban. Azonban nem szabad elfelejteni, hogy a dekorfóliás felület kevésbé igénybe vett lakásokba, házakba lehet megfelelő megoldás.

Egyedi méretű és kialakítású ajtókat is lehetőség van kedvezőbb áron a rendelni, üveges illetve fémcsíkos kivitelben, felár ellenében, de ebben az esetben már hosszabb a várakozási idő, az egyedi kialakítású gyártás miatt.

Modern ajtóink, mely átfogó tokos, fóliás felületűek, a már szinte teljesen kész lakásban, vagy a felújítási munkálatok legvégén építhetők be, miután a padló burkolása, a falak festése/ tapétázása befejeződött. Kifejezetten ajánlott, hogy a levegő páratartalma ne haladja meg az 40%-ot. Amennyiben még nedvesek a falak, az aljzatbeton, a nedvességet magába szívhatja az ajtó, a tokok sem kaphatnak nedvességet a faltól, padlótól, mert az ajtó és a tok is elvetemedhet és záródáskor az ajtó nem tud pontosan illeszkedni a tokhoz.

Ár-érték arányban nagyon kedvező, de tudnunk kell, hogy mechanikailag gyengébb kivitel a CPL ajtókhoz képest.

A dekorfóliás ajtók felár ellenében rendelhetőek üveges, és fémcsíkos kivitelben is.

Tele ajtó:

Fóliás felületű beltéri ajtócsalád utólag szerelhető átfogó tokkal, raktárkészletről!
Papírrács belső erősítésű ajtólap (felár ellenében furatolt betét is kérhető)
Sarkos „K” falcolt lapél kialakítás.
Színek a PRIMO dekor, 3D prémium dekor, CPL és Iridium felületekből választhatók.
2 darab króm pánttal szerelve, 110′ -es méret és furatolt forgácslap betét esetén 3 pánt kerül az ajtókra.

Alap esetben normál kulcsos kivitelű ajtó, amely felár ellenében WC vagy PZ zárszerkezettel is rendelhető.
Egyszárnyú kivitelben 65′ 75′ 90′ 100′ 110′ méretekben.
Mérettől függő lapkiosztással kétszárnyú kivitelben is megrendelhető.
Egy vagy kétszárnyú tolóajtó kivitel is választható.

Válasszon színeket

Üveges dekorfóliás ajtó:

Üvegezett ajtók esetén 4 mm vastagságú katedrál üveg, dekorbetétes ajtók esetén tömör díszítőelem-betétezés kerül az beszorítólécek közé.

Fémcsíkos dekorfóliás ajtó:

Fémcsíkos modellek esetén a fém intarzia az ajtólap síkjába süllyesztett szálcsiszolt díszítőelem, felár ellenében rendelhető kivitel.

Korlátlan lehetőségek

 

Dekorfóliás ajtóinkat színenként 30 féle kialakításban választhatja. Tele ajtóink raktárról, azonnal rendelhetőek, üveges és fémcsíkos ajtóink gyártatását rövid határidővel vállaljuk.

Válogasson alábbi mintáink közül, melyek valamennyi színben választhatóak:

KLIKK A KÉPEKRE a nagyításhoz…

Akác

Natúr tölgy

Lengyel tölgy

Wenge

Dió

Fehér

A végleges kiválasztást természetesen érdemes szakember segítségével elvégezni, MI EZÉRT VAGYUNK.

Keressen bátran, szívesen segítünk:

TEL: +36-30-868-0464

Praktikus tanácsok, ötletek Beltéri ajtó választáshoz.

AJTÓ KISOKOS

  • Mire érdemes figyelni, ha beltéri ajtót választ?
  • Mik az újdonságok?
  • Tudta, hogy milyen kivitelezési és beépítési lehetőségek vannak?

Böngésszen AJTÓ KISOKOS összeállításunkban, ahol rengeteg praktikus tanáccsal is szolgálunk.

BLOG

  • Tippek, tanácsok mielőtt dönt egy ajtó mellett.
  • Mik az trendek manapság?
  • Miket vizsgáljon meg saját otthonában mielőtt ajtót vásárol?

BLOG bejegyzéseinkben megtalálja a legfrissebb információkat, ötleteket a beltéri ajtók világából.

További beltéri ajtóinkat itt találja

CPL ajtók

A CPL típusú ajtó az egyedi méretű beltéri ajtók legkedveltebb típusa. Közép kategóriába tartozó valós fát vagy fiktív mintát ábrázoló karcálló CPL felületű ajtó.

Dekorfóliás ajtók

Előnye a dekorfóliás ajtónak, hogy telelapos kivitelben Magyar Szabvány méretű, 7 színben, nagyon kedvező áron, raktárról azonnal rendelhető beltéri ajtó.

Furnér ajtók

A furnér ajtók prémium kategóriás, valódi nemes fa burkolatú ajtók, melyek  alap esetben szép lakkozot felülettel rendelhetőek, megtartva a fa eredeti gyönyörű és vonzó színeit. 

Festett ajtók

Igény szerint a faanyagot felület kezeljük és festjük, amitől az ajtó ellenállóbb lesz. Amennyiben igényt tart a szolgáltatásra, 18 különböző színből választhatja ki.

ingyenes tanácsadás

Szívesen segítünk ingyenes tanácsadással, hogy megtalálja az otthonához legjobban illeszkedő és igényeinek megfelelő beltéri ajtókat.

Új beltéri ajtók azonnal, raktárról

Minőségi beltéri ajtók Magyar Szabvány méretekben, kedvező áron, várakozás nélkül...

Norminajto

You have Successfully Subscribed!