+36-30-868-0464 info@norminajto.hu
Oldal kiválasztása

Fekete kilincs

A fekete kilincs a legújabb trendi, ami többféle variációban megtalálható,  antracit, fekete nikkel , por szórt fekete, finoman súrolt felület avagy egynemű fekete.

Otthonunk dísze

Nagyon jól harmonizálnak a jelenleg választható ajtó színekkel, és esztétikusabb látványt is  nyújtanak együttesen egy igazán jól  sikerült párosítással, egy  új avagy felújított lakásban. Ugyanúgy mint egy kiegészítő tárgy a lakásban otthonunk dísze lehet a kilincs is.

Tervezés magas fokon

Napjainkban kiváló  tervezők készítik az egyedi, igazán áramvonalas, tenyerünkbe illő kilincseket, melyek nem csak szépségükkel kápráztatnak el, hanem az intenzív használatnak megfelelően strapabírók is. Ugyanis nem csak a desing-t  kell hogy figyelembe vegyük vásárláskor. Szinte folyamatosan használjuk kilincseinket.

A minimalista lakásokba, -ami az  építészetben  az utóbbi évek stílusát jellemzi- formailag a hűvösen egyszerű, lineáris vonalvezetés,  letisztult, szögletes formák jellemzőek.
Választhatunk rozettás kilincseket, ami lehet körrozettás vagy akár szögletes rozettás kialakítású. A minimalista stílushoz illő színek, a matt króm, rozsdamentes acél, de még újra divatos lett az alumínium kilincs is.
Bemutatótermünkben számos kilincs közül választhat és weboldalunkon is böngészhet aktuális kínálatunkból. Norminajtó kilincsek.

Bizonytalan, kérdése van?

Szívesen segítünk kiválasztási, szerelési, beépítési tanácsokkal…

hívjon bizalommal

+36-30-868-0464

ingyenes tanácsadás

Szívesen segítünk ingyenes tanácsadással, hogy megtalálja az otthonához legjobban illeszkedő és igényeinek megfelelő beltéri ajtókat.

Új beltéri ajtók azonnal, raktárról

Minőségi beltéri ajtók Magyar Szabvány méretekben, kedvező áron, várakozás nélkül...

Norminajto

You have Successfully Subscribed!