+36-30-868-0464 info@norminajto.hu
Oldal kiválasztása

FESTETT AJTÓK

A mai festett ajtók másképp készülnek, mint a régi, helyszínen mázoltak. Az ajtók alapfólia és alapozó festés után, festőkamrában, festékszórós technikával nyerik el végső, kifinomult formájukat. Természetesen nem csak a megszokott fehér színben, hanem a RAL, vagy NCS skála bármelyik árnyalatában. Így már nem csak a klasszikus stílus kedvelői választják előszeretettel, hanem a modern és minimalista lakásbelsők díszeivé is válhatnak. 

Festett ajtók után érdeklődik? Keressen bizalommal: +36-30-868-0464

 

Cégünk elkötelezett a magyar gyártók és magyar emberek munkájával kapcsolatosan, ezért beltéri ajtóink, műanyag nyílászáróink Magyarországon készülnek magyar munkavállalók keze által.

Ajtók határok nélkül

 

Engedje el a fantáziáját és álmodja meg otthona teljesen egyedi beltéri ajtóit. Igény szerinti méretre gyártjuk a kiválasztott formát, üvegezést és színt.

Az ajtólap bélelése lehet papírrács, UDF, üreges, vagy tömör faforgács igény szerint.

A megszokottnál sokkal bővebb, gyakran frissülő színpalettákon a famintázatok és a legfrissebb trendek szerinti design felületek egyaránt megtalálhatóak, hiszen filozófiánk, hogy minden egyedi igényt kielégítsünk.

Mit kell tudni a FESTETT ajtókról?

A festett ajtók varázsa

Felső középkategóriába tartozó festett ajtó színe természetesen nem csak a megszokott fehér színben, hanem a RAL és NCS színskála csodálatos színeiben is kapható. Fantáziájára bízva, az Ön lakásához legjobban illő színből választhat és az ajtó tökéletesen selymes felületű lesz.
Otthonunknak még esztétikusabb, vibráló hatást adhatunk. Ajtóink különlegessége, hogy a piacon kapható ajtóktól eltérően, nem csupasz MDF lapra festjük, hanem az alapfóliára, amitől még simább és egyenletesebb lesz az ajtó felülete.
A festett ajtók kialakítása is számtalan lehetőség tartogat számunkra, tetszőlegesen választható síküveges, kis üveges, vázkeretes, edzett üveges és fémcsíkos avagy gravírozott is lehet.
Így már nem csak a klasszikus stílus kedvelői választják előszeretettel, hanem a modern és minimalista lakásbelsők díszeivé is válhatnak.
Az ára ugyan a magasabb kategóriába tartozik, de varázslatos színeivel, lakásunk meghatározó dísze lehet.

Kérdése van?

Keressen:

+36-30-868-0464

Facebook

Lapozzon bele katalógusunkba.

Az online könyvet lapozhatja, és nagyíthatja is az alul található vezérlő billentyűkkel. Ha szeretné teljes képernyős nézetben is olvashatja, majd az ESC billenytyűvel vagy a vezérlő billentyűvel eredeti méretre válthat. Állítsa be a kényelmes olvasási elrendezést.

Meghatározás: FESTETT AJTÓ

A mai festett ajtók másképp készülnek, mint a régi, helyszínen mázoltak. Az ajtók alapfólia és alapozó festés után, alacsony nyomású festőkamrában, festékszórós technikával nyerik el végső, kifinomult formájukat.

EGYSZÍNŰ ÉS TÖBBSZÍNŰ változatban érhetőek el.
AJTÓ STÍLUSOK:
 • Tele ajtó
 • Síkban üvegezett
 • Kisüveges
 • Vázkeretes
 • Edzett üveges
 • Intarziás
 • Fémcsíkos

Tele ajtó:

A mai festett ajtók másképp készülnek, mint a régi, helyszínen mázoltak. A Full festett ajtói például, alapfólia és alapozó festés után, festőkamrában, festékszórós technikával nyerik el végső, kifinomult formájukat. Természetesen nem csak a megszokott fehér színben, hanem a RAL, vagy NCS skála bármelyik árnyalatában. Így már nem csak a klasszikus stílus kedvelői választják előszeretettel, hanem a modern és minimalista lakásbelsők díszeivé is válhatnak

Meghatározás: HDF

HDF (High Density Fiberboard) Az MDF nagyobb térfogatsúlyú „testvére”, ezért akkor alkalmazzuk, amikor még nagyobb szilárdságra van szükségünk.

Síkban üvegezett ajtó:

Ezek az egyedülállóan elegáns termékek, a legkorszerűbb technológiának és a precíz kézimunkának köszönhetően, úgy tartalmaznak üvegfelületeket, hogy az üvegezőléc használata nélkül készülnek, így felületük sík marad. A választékban megtalálhatóak a keskeny üvegcsíkokkal, a nagyobb üvegfelületekkel, sőt akár laminátummal kitöltött modellek is.

Meghatározás: MELAMIN AKRIL LAMINÁTUM

A CPL felületnél is magasabb minőséget képviselő alapanyag, mivel gyártásánál a HPL lemezek erősebb préselési technikáját alkalmazzuk. Készülhet faforgács, MDF és HDF hordozóra is. A Full a legutóbbi, legellenálóbb, legjobb minőségű anyagot építi termékeibe.

Kis üveges ajtó:

A teli ajtólapon kivágások készülnek, amelyekbe a gyártás során valamilyen üveg,- vagy síkbetét kerül. Az üvegezéshez használt beszorító lécek ugyanúgy CPL borításúak, mint az ajtó összes többi alkatrésze, az íves vonalúak festett felületűek. Az üvegfelületek méretétől függően ezek az ajtók több-kevesebb fényt engednek át, így segítenek a sötétebb helyiségek megvilágításában is.

Vázkeretes ajtó:

A nagy egybefüggő üvegfelülettel gyártott ajtók erősített, úgynevezett vázkeretes szerkezettel készülnek, így az ajtólap nem csavarodik, hullámzik használat közben. A kitöltés ebben a termékben is lehet üveg-, vagy síkbetét egyaránt. További lehetőség üveg., vagy síkbetét díszítése rátétléccel, szinte végtelen variációt kínálva.

Edzett üveges ajtó:

Az elegáns megjelenésű edzett üveges család esetében az erős 8mm vastagságú edzett üvegfelület tartófunkcióval is rendelkezik, és egészen a lap széléig kifut. A Linea ajtók nagyon sokféle, elegáns akár körben frízes kialakításban is készülhetnek. Lehetőség van teli üvegajtó gyártására is, ebben az estben speciális vasalat köti össze a tokot és a lapokat.

Fémcsíkos ajtó:

A fémcsíkos ajtó valódi fémbevonatú intarziacsíkkal készül, nem utólag ráragasztott műanyag díszítéssel, mely minősége kiemeli a hasonló kategóriájú termékek sorából. A fémcsík 1 és 10 cm között szabadon változtatható, és a megszokott szálcsiszolt rozsdamentes szín mellett elérhető a bronz, vagy színes CPL és HPL felületekkel is dolgozhatunk.

Korlátlan lehetőségek

 

Válasszon elrendezést

Válasszon kialakítást

Válasszon színt

Tervezze meg előzetesen saját beltéri ajtóját.

A lehetőségek szinte korlátlanok.

Próbálja ki az AJTÓ KONFIGURÁTOR szolgáltatást, amelynek segítségével modellezheti, hogy fog kinézni leendő ajtója.

A végleges kiválasztást természetesen érdemes szakember segítségével elvégezni, MI EZÉRT VAGYUNK.

Vegye fel velünk a kapcsolatot szívesen segítünk szakmai kérdésekben, ajtó választási praktikus tanácsokkal.

TEL: +36-30-868-0464

Beltéri ajtó konfigurátor

Praktikus tanácsok, ötletek Beltéri ajtó választáshoz.

AJTÓ KISOKOS

 • Mire érdemes figyelni, ha beltéri ajtót választ?
 • Mik az újdonságok?
 • Tudta, hogy milyen kivitelezési és beépítési lehetőségek vannak?

Böngésszen AJTÓ KISOKOS összeállításunkban, ahol rengeteg praktikus tanáccsal is szolgálunk.

BLOG

 • Tippek, tanácsok mielőtt dönt egy ajtó mellett.
 • Mik az trendek manapság?
 • Miket vizsgáljon meg saját otthonában mielőtt ajtót vásárol?

BLOG bejegyzéseinkben megtalálja a legfrissebb információkat, ötleteket a beltéri ajtók világából.

További beltéri ajtóinkat itt találja

CPL ajtók

A CPL típusú ajtó az egyedi méretű beltéri ajtók legkedveltebb típusa. Közép kategóriába tartozó valós fát vagy fiktív mintát ábrázoló karcálló CPL felületű ajtó.

Dekorfóliás ajtók

Előnye a dekorfóliás ajtónak, hogy telelapos kivitelben Magyar Szabvány méretű, 7 színben, nagyon kedvező áron, raktárról azonnal rendelhető beltéri ajtó.

Furnér ajtók

A furnér ajtók prémium kategóriás, valódi nemes fa burkolatú ajtók, melyek  alap esetben szép lakkozot felülettel rendelhetőek, megtartva a fa eredeti gyönyörű és vonzó színeit. 

Festett ajtók

Igény szerint a faanyagot felület kezeljük és festjük, amitől az ajtó ellenállóbb lesz. Amennyiben igényt tart a szolgáltatásra, 18 különböző színből választhatja ki.

ingyenes tanácsadás

Szívesen segítünk ingyenes tanácsadással, hogy megtalálja az otthonához legjobban illeszkedő és igényeinek megfelelő beltéri ajtókat.

Új beltéri ajtók azonnal, raktárról

Minőségi beltéri ajtók Magyar Szabvány méretekben, kedvező áron, várakozás nélkül...

Norminajto

You have Successfully Subscribed!