+36-30-868-0464 info@norminajto.hu

FURNÉR AJTÓK

Az aprólékosan kidolgozott színfurnér ajtók minden egyes darabja teljesen egyedi, mivel valódi fából késelt, vagy fűrészelt rétegek borítják. Ennek az eljárásnak köszönhetően közelről megcsodálható és tapintható a fa rajzolatának természetes szépsége. A színfurnér ajtók kézzel válogatott terítékből készülnek a megrendelő igényeihez igazodva.

Furnér ajtók után érdeklődik? Keressen bizalommal: +36-30-868-0464

 

Cégünk elkötelezett a magyar gyártók és magyar emberek munkájával kapcsolatosan, ezért beltéri ajtóink, műanyag nyílászáróink Magyarországon készülnek magyar munkavállalók keze által.

Ajtók határok nélkül

 

Engedje el a fantáziáját és álmodja meg otthona teljesen egyedi beltéri ajtóit. Igény szerinti méretre gyártjuk a kiválasztott formát, üvegezést és színt.

Az ajtólap bélelése lehet papírrács, UDF, üreges, vagy tömör faforgács igény szerint.

A megszokottnál sokkal bővebb, gyakran frissülő színpalettákon a famintázatok és a legfrissebb trendek szerinti design felületek egyaránt megtalálhatóak, hiszen filozófiánk, hogy minden egyedi igényt kielégítsünk.

Mit kell tudni a FURNÉR ajtókról?

Az aprólékosan, minőségi módon kidolgozott színfurnér ajtók minden darabja teljesen egyedi, mivel valódi fából késelt, vagy fűrészelt rétegek borítják. Ennek az eljárásnak köszönhetően közelről megcsodálható és tapintható a fa rajzolatának természetes szépsége. A színfurnér ajtók kézzel válogatott terítékből készülnek a megrendelő igényeihez igazodva, így valóban magas minőséget képviselnek a beltéri ajtók világában.

Kérdése van?

Keressen:

+36-30-868-0464

Facebook

Lapozzon bele katalógusunkba.

Az online könyvet lapozhatja, és nagyíthatja is az alul található vezérlő billentyűkkel. Ha szeretné teljes képernyős nézetben is olvashatja, majd az ESC billenytyűvel vagy a vezérlő billentyűvel eredeti méretre válthat. Állítsa be a kényelmes olvasási elrendezést.

Meghatározás: FURNÉR

Az aprólékosan kidolgozott színfurnér ajtók minden egyes darabja teljesen egyedi, mivel valódi fából késelt, vagy fűrészelt rétegek borítják. Ennek az eljárásnak köszönhetően közelről megcsodálható és tapintható a fa rajzolatának természetes szépsége. A színfurnér ajtók kézzel válogatott terítékből készülnek a megrendelő igényeihez igazodva.

Furnér ajtó

A prémium kategóriát a szakma egyetértése szerint a furnérozott ajtók képviselik. Igazi különlegesség amely egyesíti a fa és az asztalosipar adta lehetőségeket, mind technológiailag, mind magas műszaki tartalom szempontjából. Az eredeti fafurnér ajtók egyedi mintázatai, erezetei, életre keltik otthonát, irodáját.

Valódi fát tapinthatunk, és láthatunk, ha furnér felületű ajtót választunk. A fa életét befolyásoló körülményeitől  függ a fa színezete, eredete, szerkezete. Például hol, mikor született, az időjárási viszonyok milyenek voltak , ezért  elmondhatjuk, hogy  minden darab egyedi, és megismételhetetlen. Enyhe rajzolati eltéréseket láthatunk, amit a természet alkotott, de nem kell megijedni, mert felhasználáskor nagy figyelmet szentelnek  asztalosaink, hogy a megrendelt ajtókhoz azonos területről, azonos időben kivágott fa metszetét használják fel, annak érdekében, hogy lehetőség szerint egyazon fából készüljön az összes ajtónk. Mint élő anyag néhány árnyalatot érik a színe az évek során.

Egymásra épülő eljárások során alakul ki a z ajtó elem végső formája. Ragasztják, csiszolják, pácolják, lakkozzák, igazi asztalos kézi munka.  Erre a munkára a gyártó a legtapasztaltabb asztalos mestereket alkalmazza. Természet közelivé teszi otthonunkat az igazi valósághű, furnérozott ajtó.

Kiknek ajánljuk a furnér ajtókat?

Furnér ajtóinkat, azoknak ajánljuk, akik kiemelten egyedi beltéri ajtókat kívánnak elhelyezni otthonukban, és hosszú távra terveznek ajtót vásárolni, hosszú évekig szeretnének azokat használni. Mindazoknak ajánljuk, akik a természetesség  hívei, akik előnyben részesítik az igényes megjelenést. Ajtóink otthonunkban közel 8-10 m² területet foglalnak el, meghatározhatják otthonunk arculatát, magas minőségű díszei lehetnek otthonunknak, bútorainkkal együtt.

A furnér ajtó előnyei: természetes, valódi fa felület, minden darab egyedi. Személyre szabott kialakítások, egyedi méretre gyártás, rendelhető típusok, tele, síkban üvegezett, kis üveges vázkeretes, edzett üveges intarziás, fémcsíkos kivitelben.

A sérülések könnyen javíthatóak. Hátránya, hogy magasabb árfekvésű mint a dekor ajtók, és esetlegesen ajtócserénél, nehezebb a pótolhatóság.

Tele ajtó:

Az aprólékosan kidolgozott színfurnér ajtók minden egyes darabja teljesen egyedi, mivel valódi fából késelt, vagy fűrészelt rétegek borítják. Ennek az eljárásnak köszönhetően közelről megcsodálható és tapintható a fa rajzolatának természetes szépsége.

A színfurnér ajtók kézzel válogatott terítékből készülnek a megrendelő igényeihez igazodva.

Meghatározás: HDF

HDF (High Density Fiberboard) Az MDF nagyobb térfogatsúlyú „testvére”, ezért akkor alkalmazzuk, amikor még nagyobb szilárdságra van szükségünk.

Síkban üvegezett ajtó:

Ezek az egyedülállóan elegáns termékek, a legkorszerűbb technológiának és a precíz kézimunkának köszönhetően, úgy tartalmaznak üvegfelületeket, hogy az üvegezőléc használata nélkül készülnek, így felületük sík marad. A választékban megtalálhatóak a keskeny üvegcsíkokkal, a nagyobb üvegfelületekkel, sőt akár laminátummal kitöltött modellek is.

Meghatározás: MELAMIN AKRIL LAMINÁTUM

A CPL felületnél is magasabb minőséget képviselő alapanyag, mivel gyártásánál a HPL lemezek erősebb préselési technikáját alkalmazzuk. Készülhet faforgács, MDF és HDF hordozóra is. A Full a legutóbbi, legellenálóbb, legjobb minőségű anyagot építi termékeibe.

Kis üveges ajtó:

A teli ajtólapon kivágások készülnek, amelyekbe a gyártás során valamilyen üveg,- vagy síkbetét kerül. Az üvegezéshez használt beszorító lécek ugyanúgy CPL borításúak, mint az ajtó összes többi alkatrésze, az íves vonalúak festett felületűek. Az üvegfelületek méretétől függően ezek az ajtók több-kevesebb fényt engednek át, így segítenek a sötétebb helyiségek megvilágításában is.

Vázkeretes ajtó:

A nagy egybefüggő üvegfelülettel gyártott ajtók erősített, úgynevezett vázkeretes szerkezettel készülnek, így az ajtólap nem csavarodik, hullámzik használat közben.

A kitöltés ebben a termékben is lehet üveg-, vagy síkbetét egyaránt. További lehetőség üveg., vagy síkbetét díszítése rátétléccel, szinte végtelen variációt kínálva.

Edzett üveges ajtó:

Az elegáns megjelenésű edzett üveges család esetében az erős 8mm vastagságú edzett üvegfelület tartófunkcióval is rendelkezik, és egészen a lap széléig kifut. A Linea ajtók nagyon sokféle, elegáns akár körben frízes kialakításban is készülhetnek. Lehetőség van teli üvegajtó gyártására is, ebben az estben speciális vasalat köti össze a tokot és a lapokat.

Intarziás ajtó:

Az intarziás ajtó készülhet egy felületből, ebben az esetben a rajzolat elforgatása teszi dinamikussá az ajtólapot.

Fémcsíkos ajtó:

A fémcsíkos ajtó valódi fémbevonatú intarziacsíkkal készül, nem utólag ráragasztott műanyag díszítéssel, mely minősége kiemeli a hasonló kategóriájú termékek sorából. A fémcsík 1 és 10 cm között szabadon változtatható, és a megszokott szálcsiszolt rozsdamentes szín mellett elérhető a bronz, vagy színes CPL és HPL felületekkel is dolgozhatunk.

Korlátlan lehetőségek

 

Válasszon elrendezést

Válasszon kialakítást

Válasszon színt

Tervezze meg előzetesen saját beltéri ajtóját.

A lehetőségek szinte korlátlanok.

Próbálja ki az AJTÓ KONFIGURÁTOR szolgáltatást, amelynek segítségével modellezheti, hogy fog kinézni leendő ajtója.

A végleges kiválasztást természetesen érdemes szakember segítségével elvégezni, MI EZÉRT VAGYUNK.

Vegye fel velünk a kapcsolatot szívesen segítünk szakmai kérdésekben, ajtó választási praktikus tanácsokkal.

TEL: +36-30-868-0464

Beltéri ajtó konfigurátor

Praktikus tanácsok, ötletek Beltéri ajtó választáshoz.

AJTÓ KISOKOS

  • Mire érdemes figyelni, ha beltéri ajtót választ?
  • Mik az újdonságok?
  • Tudta, hogy milyen kivitelezési és beépítési lehetőségek vannak?

Böngésszen AJTÓ KISOKOS összeállításunkban, ahol rengeteg praktikus tanáccsal is szolgálunk.

BLOG

  • Tippek, tanácsok mielőtt dönt egy ajtó mellett.
  • Mik az trendek manapság?
  • Miket vizsgáljon meg saját otthonában mielőtt ajtót vásárol?

BLOG bejegyzéseinkben megtalálja a legfrissebb információkat, ötleteket a beltéri ajtók világából.

További beltéri ajtóinkat itt találja

CPL ajtók

A CPL típusú ajtó az egyedi méretű beltéri ajtók legkedveltebb típusa. Közép kategóriába tartozó valós fát vagy fiktív mintát ábrázoló karcálló CPL felületű ajtó.

Dekorfóliás ajtók

Előnye a dekorfóliás ajtónak, hogy telelapos kivitelben Magyar Szabvány méretű, 7 színben, nagyon kedvező áron, raktárról azonnal rendelhető beltéri ajtó.

Furnér ajtók

A furnér ajtók prémium kategóriás, valódi nemes fa burkolatú ajtók, melyek  alap esetben szép lakkozot felülettel rendelhetőek, megtartva a fa eredeti gyönyörű és vonzó színeit. 

Festett ajtók

Igény szerint a faanyagot felület kezeljük és festjük, amitől az ajtó ellenállóbb lesz. Amennyiben igényt tart a szolgáltatásra, 18 különböző színből választhatja ki.

ingyenes tanácsadás

Szívesen segítünk ingyenes tanácsadással, hogy megtalálja az otthonához legjobban illeszkedő és igényeinek megfelelő beltéri ajtókat.

Új beltéri ajtók azonnal, raktárról

Minőségi beltéri ajtók Magyar Szabvány méretekben, kedvező áron, várakozás nélkül...

Norminajto

You have Successfully Subscribed!