+36-30-868-0464 info@norminajto.hu

Kilincsek

Az ajtó legfontosabb kiegészítője a kilincs, ami megfelelő használat mellett sokáig ellátja funkcióját. A kilincsgarnitúrák kiválasztásánál fontos szempont a funkció, a forma, a szín, az alapanyag, a felhasználási terület, a technikai tulajdonság és az ár. Természetesen mindenben segítünk…

+36-30-868-0464

 

Cégünk elkötelezett a magyar gyártók és magyar emberek munkájával kapcsolatosan, ezért beltéri ajtóink, műanyag nyílászáróink Magyarországon készülnek magyar munkavállalók keze által.

kíváló minőségű kilincsek

 

Biztosan állíthatjuk, hogy a kilincs az ajtó szíve. Az esztétikán túl azonban figyeljünk arra is, hogy a kiválasztott kilincset terveink szerint hosszú évekig szeretnénk használni, ezért a lehetőség szerint válasszunk strapabíró kilincset.

A kilincset jó eséllyel hosszú évekig, akár évtizedekig is használni fogjuk, tehát bírnia kell a nagyfokú igénybevételt. Más kilincset választunk a fürdőszoba, vagy a hálószoba ajtóra, de más kilincs illik egy tolóajtóra is. Minden esetben a látványt, a használat funkcióját kell tehát figyelembe vennünk.

A kilincsek árai között nagy különbségeket tapasztalhatunk, így nem elhanyagolható, szempont a választáskor ez sem, hiszen általában több ajtóra vásárolunk kilincset. Számtalan bosszúságtól kímélhetjük meg magunkat azzal, ha jó minőségű kilincseket vásárolunk. Nem elhanyagolható a kilincs ára különösen akkor, ha egyszerre több ajtóra is vásárolunk.

Érdemes szem előtt tartani, hogy számtalan bosszúságtól kímélhetjük meg magunkat, ha prémium darabokra ruházunk be.

 

Mit kell tudni a magas minőségű kilincsekről?

Minden kilincs termékünkben a csúcsminőségre, a tökéletesre törekvés tükröződik. Ez megjelenik a legapróbb részletek kifinomult gépi vagy kézi megmunkálásában, és a gyártás során alkalmazott magas szintű, és gyártóink által alkalmazott környezetbarát technológiában is.

 

Kérdése van?

Keressen:

+36-30-868-0464

Facebook

Lapozzon bele katalógusunkba.

Az online könyvet lapozhatja, és nagyíthatja is az alul található vezérlő billentyűkkel. Ha szeretné teljes képernyős nézetben is olvashatja, majd az ESC billenytyűvel vagy a vezérlő billentyűvel eredeti méretre válthat. Állítsa be a kényelmes olvasási elrendezést.

A kilincseket különlegesen igényes, egyedi és eredeti, időnként extravagáns formatervezés jellemzi. Ez nem véletlen, hiszen a modellek többségét neves formatervezők alkották, ezért az általunk foralmazott termékek népszerűek az igényes lakberendezők, belsőépítészek és kiemelt nemzetközi projektek építész tervezői körében is.

Jellemző az új, innovatív technológiák, köztük a kiváló felületkezelési módszerek alkalmazása.

Kilincs kínálatunkban megtalálhatóak a klasszikus, a design, a modern típusok csakúgy mint a rusztikus vagy a laprozettás kilincsek.

Természetesen szívesen segítünk stílus tanácsadásban és kilincs kiválasztásban is.

Tekintse meg kilincs prospektus kivonatunkat ITT 

Vagy KLIKK a képre a prospektus kivonat megnyitásáért >>>

Kilincs típusok:

Design kilincsek

Klasszikus kilincsek

Modern kilincsek

Rusztikus kilincsek

Laprozettás kilincsek

Egyedi korhű kilincsek

Kilincseinket több színben

is választhatja:

Fényes króm

Matt króm

Fekete

Súrolt bronz

Inox

Bizonytalan, kérdése van?

Szívesen segítünk kiválasztási, szerelési, beépítési tanácsokkal…

hívjon bizalommal

+36-30-868-0464

Praktikus tanácsok, ötletek.

KISOKOS

  • Mire érdemes figyelni, ha kilincset, nyílászárót választ?
  • Mik az újdonságok?
  • Tudta, hogy milyen kivitelezési és beépítési lehetőségek vannak?

Böngésszen KISOKOS összeállításunkban, ahol rengeteg praktikus tanáccsal is szolgálunk.

BLOG

  • Tippek, tanácsok mielőtt dönt egy kilincs vagy nyílászáró mellett.
  • Mik az trendek manapság?
  • Miket vizsgáljon meg saját otthonában mielőtt kilincset, nyílászárót vásárol?

BLOG bejegyzéseinkben megtalálja a legfrissebb információkat, ötleteket a beltéri ajtók, ablakok, nyílászárók , kilincsek világából.

További termékeinket itt találja

CPL ajtók

A CPL típusú ajtó az egyedi méretű beltéri ajtók legkedveltebb típusa. Közép kategóriába tartozó valós fát vagy fiktív mintát ábrázoló karcálló CPL felületű ajtó.

Dekorfóliás ajtók

Előnye a dekorfóliás ajtónak, hogy telelapos kivitelben Magyar Szabvány méretű, 7 színben, nagyon kedvező áron, raktárról azonnal rendelhető beltéri ajtó.

Furnér ajtók

A furnér ajtók prémium kategóriás, valódi nemes fa burkolatú ajtók, melyek  alap esetben szép lakkozot felülettel rendelhetőek, megtartva a fa eredeti gyönyörű és vonzó színeit. 

Festett ajtók

Igény szerint a faanyagot felület kezeljük és festjük, amitől az ajtó ellenállóbb lesz. Amennyiben igényt tart a szolgáltatásra, 18 különböző színből választhatja ki.

ingyenes tanácsadás

Szívesen segítünk ingyenes tanácsadással, hogy megtalálja az otthonához legjobban illeszkedő és igényeinek megfelelő nyílászárókat, műanyag ablakokat.