+36-30-868-0464 info@norminajto.hu

LAMINÁLT PADLÓ

Az általunk forgalmazott EGGER az első osztályú padló megoldások széles választékát kínálja. A kínálatot természetes hatású dekorok jellemzik és a megfelelő felületi struktúrák kiváló összhangot alkotnak ezekkel a dekorokkal. 

Laminált padlók után után érdeklődik? Keressen bizalommal: +36-30-868-0464

 

Cégünk elkötelezett a magyar gyártók és magyar emberek munkájával kapcsolatosan, ezért beltéri ajtóink, műanyag nyílászáróink Magyarországon készülnek magyar munkavállalók keze által.

Laminált padlók minden igényre

 

A laminált padló ugyan a magasan fejlett technológia terméke – ennek ellenére csaknem 100 %-ig megújuló alapanyagból, fából készül.

Az EGGER padlóinak faanyaga PEFC tanúsítvánnyal ellátott erdőkből, fahulladékokból vagy fűrésztelepi maradékokból származik. A laminált padló azonban nem csak óvja a környezetet, hanem egyúttal jó levegőről is gondoskodik a helyiségekben.

Sem lágyítót, sem PVC-t nem tartalmaz, a dekor kép pedig vízben oldható színezőanyagokból készül. Ráadásul, a károsanyag kibocsátás értékei messze a határértékek alatt maradnak.

Kedvező még a környezetre nézve, hogy hosszú élettartammal rendelkezik, és gond nélkül ártalmatlanítható: a laminált padló teljes egészében újrahasznosítható.

Mit kell tudni az EGGER laminált padlókról?

Termékeik újítása azon alapul, hogy folyamatos visszajelzéseket kapnak ügyfeleiktől, melyeket alaposan megfontolva beépítenek a mindennapi folyamataikba, hogy minden vásárlói csoportot teljes körűen ki tudjanak szolgálni a legmagasabb minőségben.

A választék innovatív padló megoldásai integrált hangszigeteléssel, ragasztás-mentes lerakási rendszerrel és extrákkal, mint például LED lámpákkal rendelkezik. Az EGGER minden padlójával stílusos lakókörnyezetet és teljes megelégedettséget garantál.

A nyersanyagokat gondosan, felelősségteljesen használják fel. A természethez hasonlóan, a gyár is arra törekszik, hogy olyan ciklusokat, folyamatokat szervezzen, mely a környezetet a legkevésbé károsítja, és lehetővé teszi az erőforrások megóvását.

EGGER laminált padlók jellemzői:

 • több éves gyártási tapasztalat
 • Könnyű illesztés a JUST click! és az UNI fit – rendszerrel,
 • Padlófűtésnél is alkalmazható
 • Egyszerű tisztítás
 • Akár 25 év garancia
 • Véd jegyzett minőség – Made in Germany

Egyedi megoldások lehetőségei:

 • egyedi méretek
 • végtelenített mintázatú padlók, folyamatos design padlóról padlóra
 • R10 csúszásmentes felület, a DIN EN 51130 szabvány szerint
 • Környezetbarát DPR technológia
 • padlóba építhető LED lámpák

Kérdése van?

Keressen:

+36-30-868-0464

Facebook

Padló színek, melyek nem fakulnak

A napnak erős hatása van. Az állandó napsugárzásnak kitett színek és anyagok kifakulnak. Ez azonban az EGGER padlóiról nem mondható el – ezek  ugyanis ellenállnak az UV fénynek.

A napfény különösen sok UV fényt tartalmaz, amely igen erősen bontja a színezőanyagokat. Azonban léteznek olyan eljárások, amelyek feltartóztatják ezt a folyamatot. Az EGGER rendszeresen vizsgálja az árukészletében tartott padlókat, hogy még ellenállóképesebbé tegye a fényhatással szemben mutatott viselkedésüket. A jelenlegi árukészlet valamennyi padlóburkolata a kék skála szerinti 6-os fokozatnak felel meg. Ebben az EN 20105-B02 szerinti vizsgálati eljárásban a kék pamutcsíkkal ellátott bevonatokat fényvizsgáló fülkében fénysugárral bevilágítják, majd a csík és a felület elszíneződéseit összehasonlítják. A kék skála harmadik legmagasabb fokozata azt jelenti, hogy a színes felületek erős napsugárzás esetén is messzemenően tartják a színüket.

Kényelmes padló?

A válasz: EGGER PRO Comfort

Az EGGER 2018-2020 kollekció egyik újdonsága az EGGER PRO Comfort padló, mely a laminált padló legjobb tulajdonságait a parafa kényelmes sajátosságaival kombinálja. Kiemelten fontos, hogy minden otthonba komfortos padló kerüljön be, de mit is jelent ez? Milyen egy komfortos padló? Legfrissebb cikkünket olvasva megkaphatja a választ!

Oldalsó képünkön bemutatjuk Önnek az EGGER PRO Comfort padlók rétegeit, így megismerkedhet azzal, hogy milyen egy kényelmes padló szerkezete. Alulról haladva az alábbi rétegekkel “találkozhatunk”:

 • 0,8 mm parafa
 • 8 mm HDF
 • 1,2 mm parafa

A padló legfelső parafa rétegére következik a dekor nyomtatása, mely az egyedülálló HD technológiának köszönhetően megtévesztően hasonlít a valódi fa megjelenésére. Végül pedig mindez bevonásra kerül egy UV stabil korundporos koptatóréteggel, mely a padlók kopásállóságát eredményezi.

Így kapunk végeredményül egy otthoni felhasználásra kiváló, 10 mm vastagságú, 31-es kopásállóságú padlót. Az EGGER PRO Comfort termékcsaládban az összes padló ezekkel a tulajdonságokkal rendelkezik.

Mint azt a rétegrendek szemléltetésével is bemutattuk az EGGER PRO Comfort padlók fő anyag a fa, PVC-t nem tartalmaznak. Ezek a padlók kiváló “társak” olyan háztartásokba, ahol szemelőtt tartják az egészséges életmódot, hiszen semmilyen mérgező színező anyagot nem tartalmaznak.

A rugalmas parafa rétegnek köszönhetően ezeken a padlókon meglehetősen kellemes és csendes a gyaloglás, ezen kívül mikor talpunk a padlóval érintkezik jóleső melegséget érezhet.

Az IBDesign tanácsa: Burkolja gyermeke szobáját EGGER PRO Comfort padlóval, hogy a kis tappancsok élvezhessék a padló meleg érintését és puha felületét. Bármilyen kis csupasz testrész ér a padlóhoz a találkozás kellemes és kényelmes lesz! Erre a padlóra bátran leülhet a család egy társasjáték játszmára.

Letölthető Prospektus

(KLIKK a képre)

Jó tanácsok a padlólapok méretének kiválasztásához:

A laminált lapok különböző méretei arra szolgálnak, hogy a különböző méretű tereket megfelelő módon feldobják, és manapság már a tervezési folyamat fontos része ennek kiválasztása. A dekor színén és mintáján kívül a lapok mérete befolyásolja döntően térérzetünket.

Az EGGER laminált padlóinak méretcsaládjaival szemléltetjük a különbségeket ugyanabban a térben.

EGGER AQUA+

Az egyik legkeresettebb laminált padló a nedvesség álló aqua+  mely a higiéniát kényelemmel párosítja .

A csempék felváltására könnyen ápolható és kedvező árú helyettesítő megoldást kínál, nedves és ipari helyiségekben is.

 • egyedileg kifejlesztett HDF ) a magas nagy rostsűrűségével) tartósan fokozza az alkalmazás biztonságát.
 • Ötször kisebb a duzzadóképessége
 • A hagyományos laminált padlókhoz képest lényegesen magasabb a freccsenő vízzel és szemben mutatott ellenállás
 • Az Uni fit  rendszernek köszönhetően könnyed, rugalmas burkolás valósítható meg
 • Otthoni felhasználás esetén élethosszig tartó, ipari felhasználás esetén 5 év garancia biztosított.

A “long” formátum 2 méteres lapjai jól kiemelik a nagyobb terek szépségét. Long méretű padlólapokat célszerű letenni szállodákban, üzlethelyiségekben, éttermekben, kastélyokban, azaz minden 40 négyzetméter feletti helysiégben, vagy ahol a berendezés nagy felületet hagy szabadon.

A “King Size” formátum érdekessége, hogy szélességével is térnövelő hatást ér el. A Long formátummal szemben általában csak ízlés kérdése az alkalmazás. Az biztos, hogy a padlóméretek új divatját jelenti és nem megszokott látványt kölcsönöz.

A “Classic” minden 5-20 négyzetméteres helyiségben jól mutat. Ez a legelterjettebb és legismertebb formátum, így hát ez a méret ezért kapta a Classic jelölést.

A “Large” a Classic divatos verziója. De nem csak divatos, hanem valódi változást is hoz belső tereink érzékelésében, pedig csak néhány centivel szélesebb. Színtől függően, nagyobb terekben is szívesen alkalmazzák.

Praktikus tanácsok, ötletek.

AJTÓ KISOKOS

 • Mire érdemes figyelni, ha beltéri ajtót választ?
 • Mik az újdonságok?
 • Tudta, hogy milyen kivitelezési és beépítési lehetőségek vannak?

Böngésszen AJTÓ KISOKOS összeállításunkban, ahol rengeteg praktikus tanáccsal is szolgálunk.

BLOG

 • Tippek, tanácsok mielőtt dönt egy ajtó mellett.
 • Mik az trendek manapság?
 • Miket vizsgáljon meg saját otthonában mielőtt ajtót vásárol?

BLOG bejegyzéseinkben megtalálja a legfrissebb információkat, ötleteket a beltéri ajtók világából.

 További kiemelt termékeink

CPL ajtók

A CPL típusú ajtó az egyedi méretű beltéri ajtók legkedveltebb típusa. Közép kategóriába tartozó valós fát vagy fiktív mintát ábrázoló karcálló CPL felületű ajtó.

Dekorfóliás ajtók

Előnye a dekorfóliás ajtónak, hogy telelapos kivitelben Magyar Szabvány méretű, 7 színben, nagyon kedvező áron, raktárról azonnal rendelhető beltéri ajtó.

Furnér ajtók

A furnér ajtók prémium kategóriás, valódi nemes fa burkolatú ajtók, melyek  alap esetben szép lakkozot felülettel rendelhetőek, megtartva a fa eredeti gyönyörű és vonzó színeit. 

Festett ajtók

Igény szerint a faanyagot felület kezeljük és festjük, amitől az ajtó ellenállóbb lesz. Amennyiben igényt tart a szolgáltatásra, 18 különböző színből választhatja ki.

ingyenes tanácsadás

Szívesen segítünk ingyenes tanácsadással, hogy megtalálja az otthonához legjobban illeszkedő és igényeinek megfelelő nyílászárókat.

ÚJ CPL ajtók azonnal, raktárról

Minőségi beltéri ajtók Magyar Szabvány méretekben, kedvező áron, várakozás nélkül...

Norminajto

You have Successfully Subscribed!