+36-30-868-0464 info@norminajto.hu
Oldal kiválasztása

MŰANYAG REDŐNY

A redőnyök optimális klímát eredményeznek a lakásban, így télen a fűtéshez nyáron pedig a hűtéshez is nagymértékben hozzájárulnak. Kézi és motoros kivitelben is választhatóak, hogy igény szerint maximális kényelmet nyújtsanak.

Redőnyök után érdeklődik? Keressen bizalommal: +36-30-868-0464

 

Cégünk elkötelezett a magyar gyártók és magyar emberek munkájával kapcsolatosan, ezért beltéri ajtóink, műanyag nyílászáróink Magyarországon készülnek magyar munkavállalók keze által.

Redőnyök minden igényre

 

Miért ajánljuk az EASYPLAST műanyag redőnyöket?

Az EASYPLAST műanyag redőnyök ára igen kedvező, így költségtakarékos és megbízható megoldást nyújtanak.
A redőnyöket méretre gyártatjuk így akár 5 napon belül, az egyedi, méretre gyártott redőny az ablakán lehet és élvezheti a fényvédő előnyeit.
A 90-es években a hagyományos redőnyök tokvége vaslemezből készült, a tengely fémcsapszegekkel illeszkedett hozzá, ezáltal a tokvég idő előtt rozsdásodhatott, működtetése idővel nehézzé vált.
A mai modern műanyag redőnyök gyártásánál figyelembe veszik, hogy ne csússzanak el a lécek, úgynevezett arriterezett ( elcsúszás elleni védelem) egyedülálló gyártási technológiát alkalmaznak, ezért a korábbi problémák nem jelentkeznek.

Mit kell tudni az EASYPLAST redőnyökről?

Az EASYPLAST redőnyök Optimális klímát eredményeznek a lakásban. A rovarvédelemhez is hozzájárulnak hiszen , a redőnybe épített szúnyoghálóval könnyebben kizárhatja a bogarakat, rovarokat. Természetesen az otthona homlokzatához harmonizáló redőnyt választhat.

Kézi vagy motoros működtetés is rendelkezésre áll így igény szerint igazán kényelmes megoldást alakíthat ki.

Nem utolsó sorban energiát takaríthat meg, hiszen nyáron a légkondicionáláshoz, télen pedig a fűtéshez járul hozzá a redőnyrendszer.

EXTRA Szolgáltatások redőnyök és szúnyoghálók rendelése esetén:

Ingyenes helyszíni felmérés!

Ingyenes szállítás Csömör+10km körzetben!

Kérdése van?

Keressen:

+36-30-868-0464

Facebook

A redőnypalást

A redőnypalástok UV álló granulátumból készülnek, így nem sárgulnak el, és pl. a jégeső sem lyukasztja át. Stabilitásuk is igen magas, a 37 mm-es lécek közel 11 dkg-ot tesznek ki, ez 20%-al több anyagtartalmat jelent más gyártóval szemben. A súlyuknak köszönhetően, sokkal stabilabbak így a heves időjárásnál sem kell attól tartani, hogy kiszakadna a lefutóból a redőnypalástok. 

Ez a technológia megakadályozza a lécek oldalmozgását, elcsúszását, így lehetővé teszi a redőny motorizálását.

Fehér szín választása esetén automatikusan arriterezettek a lécek.

Annak érdekében, hogy a lécek ne csússzanak el, ne álljanak ferdén a redőnyök ajánljuk, hogy mindig arriterezéssel rendelje meg a redőnyét.

Redőnyök színvilága:

A legnépszerűbb, és legjobban elterjedt típus a fehér műanyag redőny, mely alapáras kínálatunkban, így nagyon kedvező árú megoldást jelent

Természetesen más színeket is választhat, ha otthona hangulata ezt kívánja, így választhat krém, szürke, bézs, mogyoró, világos fa színekből is.

Redőnytok és lefutó:

A tok és a műanyag lefutó kérhető fehér és barna színben

Egyedi színeket is választhat redőnyének lefutójához, mely alumíniumból  készül, így a RAL színskála bármely  színét kiválaszthatja.

Fontos tudni, hogy a lamellák sima felületűek, mely a tisztántartását könnyíti meg, a bordás vagy csíkozott kivitelűekkel szemben. Ugyanis az utóbbiaknál  elkerülhetetlen, hogy előbb-utóbb a szennyeződés és a por megüljön benne.

Hogyan választható ki az optimális redőnytok mérete?

Ha adott a tokméret, lemérhető, hogy a tok túlnyúlik-e a falsíkon, vagy nem.

Ez alapján 2 típusú tokforma közül választhat:

Alulcsapott tok:

Alul csapott tokot használjon, ha a redőnytok nem nyúlik túl a fal síkján, az esővíz így akadálytalanul elfolyhat.

Alul és felül csapott tok: (KOPI tok)

Kopi tokot érdemes választani, ha a tok túlnyúlik a fal síkján. A felső csapásnak köszönhetően az esővíz nem áll meg a tokon, hanem lefolyik arról, megvédve így ablakot.

A MŰANYAG REDŐNYÖKET KOMBI KIVITELBEN IS MEGRENDELHETI 2:1 vagy 3:1 méretben

Redőnyét kérheti szúnyoghálóval (2:1), vagy az új kombi plusz rendszerben külső textilárnyékolóval (3:1) arányú méretekben is.

A nyílászáró magasságát figyelembe véve állapítható meg a tok magassága, az alábbi  táblázat alapján.

Praktikus tanácsok, nyílászárók választásához.

AJTÓ KISOKOS

  • Mire érdemes figyelni, ha beltéri ajtót választ?
  • Mik az újdonságok?
  • Tudta, hogy milyen kivitelezési és beépítési lehetőségek vannak?

Böngésszen AJTÓ KISOKOS összeállításunkban, ahol rengeteg praktikus tanáccsal is szolgálunk.

BLOG

  • Tippek, tanácsok mielőtt dönt egy ajtó mellett.
  • Mik az trendek manapság?
  • Miket vizsgáljon meg saját otthonában mielőtt ajtót vásárol?

BLOG bejegyzéseinkben megtalálja a legfrissebb információkat, ötleteket a beltéri ajtók világából.

 Beltéri ajtóinkat itt találja

CPL ajtók

A CPL típusú ajtó az egyedi méretű beltéri ajtók legkedveltebb típusa. Közép kategóriába tartozó valós fát vagy fiktív mintát ábrázoló karcálló CPL felületű ajtó.

Dekorfóliás ajtók

Előnye a dekorfóliás ajtónak, hogy telelapos kivitelben Magyar Szabvány méretű, 7 színben, nagyon kedvező áron, raktárról azonnal rendelhető beltéri ajtó.

Furnér ajtók

A furnér ajtók prémium kategóriás, valódi nemes fa burkolatú ajtók, melyek  alap esetben szép lakkozot felülettel rendelhetőek, megtartva a fa eredeti gyönyörű és vonzó színeit. 

Festett ajtók

Igény szerint a faanyagot felület kezeljük és festjük, amitől az ajtó ellenállóbb lesz. Amennyiben igényt tart a szolgáltatásra, 18 különböző színből választhatja ki.

ingyenes tanácsadás

Szívesen segítünk ingyenes tanácsadással, hogy megtalálja az otthonához legjobban illeszkedő és igényeinek megfelelő nyílászárókat.

Új beltéri ajtók azonnal, raktárról

Minőségi beltéri ajtók Magyar Szabvány méretekben, kedvező áron, várakozás nélkül...

Norminajto

You have Successfully Subscribed!