+36-30-868-0464 info@norminajto.hu
Oldal kiválasztása

 Bruttó ár: 102.799 Ft

Akciós Nettó ár: 80.944 Ft

Kialakítás ára akár 20%

Gyártási idő: 8-10 hét

Termék jellemzők

  • 50 féle színben
  • ellenálló CPL felület
  • élethű fa mintázat
  • egyedi dizájn és kivitelezés lehetősége

Ajtó kisokos

Ha kérdése merül fel, bizonytalan valamilyen témában, tájékozódjon AJTÓ KISOKOS összeállításunkból.

CPL kisüveges ajtó

A CPL fóliával készített, kisüveges modellnél az üvegbetétek az ajtó bal oldalán helyezkedik el.  De kialakítása miatt, a kilincs működtetésében sem zavaró. Az üveges kialakításokkal, elegáns és modern megjelenést kölcsönöz otthonunknak.

50 színből választhatunk, otthonunk stílusához  legjobban illőt.

Választhatóság szempontjából az ajtó jobb, bal oldalán illetve középen is elhelyezhető.  Az üvegbetétek formáját tekintve kialakíthatunk akár kör, négyzet, ellipszis, rombusz, vagy téglalap kivágásokat.

Helységeinket így világosabbá tehetjük, az esti fényben pedig hangulatosan megvilágítják otthonunkat, egyedivé varázsolják.Egyedi méretekben is készíthető, kérhetjük a felület kialakítását függőleges vagy vízszintes száliránnyal. Igen kedvelt darab az otthonok díszítésére.

Időtálló, könnyen tisztántartható felülettel rendelkezik. Az ajtók kialakítása rengeteg variációs lehetőséget rejtenek magukban, csak a fantáziánk szabhat határt elképzeléseinknek.

A beltéri ajtó ára az ajtólapot, a tokot és a zárat tartalmazza, a küszöböt és a kilincset nem.

Kérje kötelezettség nélküli ajánlatunkat

2 + 15 =

Kérdése van?

Keressen:

+36-30-868-0464

Facebook

További beltéri ajtóinkat itt találja

CPL ajtók

A CPL típusú ajtó az egyedi méretű beltéri ajtók legkedveltebb típusa. Közép kategóriába tartozó valós fát vagy fiktív mintát ábrázoló karcálló CPL felületű ajtó.

Dekorfóliás ajtók

Előnye a dekorfóliás ajtónak, hogy telelapos kivitelben magyar szabvány méretekben 7 színben nagyon kedvező áron, raktárról azonnal rendelhető.

Furnér ajtók

A furnér ajtók prémium kategóriás, valódi nemes fa burkolatú ajtók, mely alapesetben lakkozot felülettel rendelhető, megtartva a fa eredeti szép és vonzó színeit. 

Festett ajtók

Igény szerint a faanyagot felület kezeljük és festjük, amitől az ajtó ellenállóbb lesz. Amennyiben igényt tart a szolgáltatásra, 18 különböző színből választhatja ki.