+36-30-868-0464 info@norminajto.hu
Oldal kiválasztása

Rólunk

Beltéri ajtó kereskedésünkkel azt a célt tűztük ki, hogy nyílászáróinkkal, beltéri ajtóink között mindenki megtalálja a Neki megfelelőt, igényeihez illeszkedőt és szakmai tanácsainkkal segítsük a választást.

+36-30-868-0464
Email: info@norminajto.hu
Cím: 2141 Csömör, Major út 19.

 

Cégünk elkötelezett a magyar gyártók és magyar emberek munkájával kapcsolatosan, ezért beltéri ajtóink, műanyag nyílászáróink Magyarországon készülnek magyar munkavállalók keze által.

Miért érdemes tőlünk rendelni…

Kiemelt odafigyeléssel várunk minden kedves érdeklődőt bemutatótermünkben, ahol kedvére megnézheti, megfoghatja a kiállított ajtókat, ajtóüvegeket. Bemutatótermünkben számos variáció közül választhat, legyen szó csupán a fa színének kiválasztásáról, vagy az ajtó stílusáról (üvegezett, fémcsíkos, intarziás, tele, stb.), illetve a kiállított ajtókból inspirálódva akár saját beltéri ajtót is tervezhet. Mindezekhez kollégáink ingyenes tanácsadással, ötletekkel állnak rendelkezésére!

Nézze meg bemutatkozó videónkat:

Csapatunk

Tihanyi Csilla

Ügyvezető

Kolléga 1

Munkatárs

Kolléga 2

Munkatárs

Kolléga 3

Munkatárs

ingyenes tanácsadás

Szívesen segítünk ingyenes tanácsadással, hogy megtalálja az otthonához legjobban illeszkedő és igényeinek megfelelő beltéri ajtókat.

Új beltéri ajtók azonnal, raktárról

Minőségi beltéri ajtók Magyar Szabvány méretekben, kedvező áron, várakozás nélkül...

Norminajto

You have Successfully Subscribed!